Kothak Tembok

  • Handmade Ceramic Wall Tiles 6×6

    Ubin Tembok Keramik gawenan tangan 6 × 6

    Kothak tembok kita nggunakake metodologi keramik lan karya desain sing digawa maju saka zenith budaya kekaisaran Tiongkok, kothak tembikar mengkilap digawe dadi karya seni khusus. Kothak tembok saiki wis digunakake ing pirang-pirang panggonan, kayata tungku geni, kamar mandi, pawon, kolam renang lan ruang tamu. Dheweke minangka hiasan seni sing cocog kanggo omah lan kantor sampeyan. Deskripsi Produk Detil Amarga sifat sing dicet ing tangan, ora umum yen nemokake cacat, crackling, utawa ...
  • Ceramic Decorative Tiles Border

    Perbatasan Ubin Dekorasi Keramik

    Amarga proses tembak lan adhem proses sing alon, produke bisa sinar srengenge, lembab, reregetan, panas, lan warnane bakal tetep padha. Daya tahan unggul iki ndadekake dheweke cocog karo aplikasi kayata hotplates uga tampilan njero ruangan lan ruangan. Kothak gawenan tangan sing apik tenan digawe kanthi desain gawenan tangan sing apik banget. Kothak wis digunakake pirang-pirang abad kanggo nggawe lantai lan tembok pola sing rumit. Kothak bisa disusun kanthi desain meh tanpa wates kanggo nggawe pola unik ...