Ubin Tembok Keramik gawenan tangan 6 × 6

Katrangan singkat:


  • Ukuran: 6x6 inci (15.2x15.2cm)
  • Bobot: 0,31kg / pc
  • MOQ: 480 pcs / desain
  • Paket: 10 pcs / umpluk, 120 pcs / karton
  • Bobot Kanggo Siji Karton: 39,6 kg
  • Ukuran karton: 64x38x39cm
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Kothak tembok kita nggunakake metodologi keramik lan karya desain sing digawa maju saka zenith budaya kekaisaran Tiongkok, kothak tembikar mengkilap digawe dadi karya seni khusus.

    edgf (1) edgf (2)

    Kothak tembok saiki wis digunakake ing pirang-pirang panggonan, kayata tungku geni, kamar mandi, pawon, kolam renang lan ruang tamu. Dheweke minangka hiasan seni sing cocog kanggo omah lan kantor sampeyan.

    edgf (4)

    Katrangan Produk Rinci

    Amarga sifat sing dicet tangane, ora umum yen nemokake cacat, kresek, utawa variasi warna ing njubin jubin. Variasi iki dianggep minangka fitur sing dipengini ing produk.
    Nambah pesona lan keanggunan ing pawon, kamar mandi, udan, counter counter kanthi jubin gawenan tangan kita, dekorasi urip sampeyan.
    Wong-wong sing golek tampilan unik kanggo Omah utawa Bisnis, lan sing duwe apresiasi kreativitas lan rincian apik sing bisa diwenehake Artis Kothak Kustom sing trampil, bakal nemu kepuasan lan kesenengan sing ora ana tandhingane sing bisa diwenehake mung ubin sing dicet kanthi tangan.
    Fitur:
    (1) Desain ubin gawenan tangan sing beda-beda, kayata negara, kidul kulon, klasik, romantis, Victoria, samudra, kewan, manuk, kembang, jamu, lan liya-liyane. Kita uga bisa nggawe lan ngrancang miturut gambar lan panjaluk sampeyan.
    (2) Kabeh tangan dicet dening staf profesional.
    (3) Macem-macem warna lan desain, fitur sing apik lan anti-polusi.
    (4) Panggunaan: Cocog karo dekorasi interior ing macem-macem papan. Pentingake kepribadian.
    (5) Kandel: 7-8mm
    (6) gampang dicuci lan disimpen
    (7) Kebakar ing suhu dhuwur
    (8) Materi nggambar sing ramah lingkungan

    Pembayaran & Pangiriman

    1) Katemtuan Bisnis: EXW, FOB utawa CIF
    2) Katentuan Pembayaran: Simpenan 30-100%, TT, West Union, L / C Ora Bisa Ditampa  
      utawa negosiasi.
    3) Mode transportasi: nganggo kapal, liwat pesawat utawa ekspres
    4) Kita nyedhiyakake saran profesional kanggo saben proses logistik.
    5) Tanggal pangiriman: 20-35 dina sawise konfirmasi pesen.
    Kita duwe desain kanggo referensi.

    edgf (3)

    Sawetara pola jubin sing ditampilake ing gambar bisa diganti, amarga rotasi saham kita.
    Yen sampeyan nggoleki pola tartamtu utawa kothak warna sing padhet, hubungi kami.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane