Ubin Seni Dekorasi Keramik Handpainted

Katrangan singkat:


  • Katrangan: Ubin Keramik Art Nouveau kanggo Dekorasi Rumah
  • Ukuran: 20x20cm (8x8 inci)
  • MOQ: 120 pcs / desain
  • Paket: 12 pcs / karton
  • Ukuran karton: 35x27x27cm
  • Bobot kanggo siji karton: 8,9kg
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Dekorasi meja ubin kita kabeh gawenan tangan nggunakake metodologi keramik lan karya desain sing digawe maju saka zenith budaya kekaisaran Tiongkok, kothak tembikar mengkilap digawe dadi seni khusus.
    Dheweke nggawa keanggunan lan gaya sing tiada tandingan kanggo lingkungan urip lan ruang kantor kanggo nggawe urip sing luwih ayu. Kanthi produk Mode, sampeyan bakal nemokake ide lan inspirasi kanggo nghias lan nglipur kanthi apik.

    sdda

    Fitur

    1. Tangan dicet, kaca lan kiln murub keramik seni hias keramik
    2. Gampang diresiki lan bisa digunakake minangka piring panas
    3. Kothak iki dilengkapi kemasan sing wis dipasang sadurunge supaya bisa digantung ing tembok

    fdsgh

    Ukuran Umum :10x10cm, 15x15cm, 20x20cm, 20x30cm, 15x40cm, 30x30cm, 28 × 35.5cm, 40x60cm lsp.

    Panganggone

    1) Dekorasi omah
    2) Hadiah
    3) Souvenir
    4) Nomer omah
    5) Coaster
    6) Magnet kulkas
    Fungsi kasebut ditemtokake dening gawe lan ukuran.

    Nggawe serep

    1) Kayu atos kanthi ngadeg
    2) Beludru nganggo siji utawa loro pancing
    3) Coaster kanthi EVA pat
    Paket:
    Paket 3 lapis
    1) kothak menyang nampan busa poli
    2) nampan busa poli menyang kothak hadiah
    3) kothak njaba: karton sing atos
    4) pasang palet
    Aman kanggo mode transportasi apa wae.

    dgsg

    Informasi komersial

    1) Katemtuan Bisnis: EXW, FOB utawa CIF
    2) Katemtuan Pembayaran: Setoran 30-100%, TT, West Union, L / C Ora bisa dibatalake utawa negosiasi.
    3) Mode transportasi: nganggo kapal, liwat pesawat utawa ekspres
    4) Kita nyedhiyakake saran profesional kanggo saben proses logistik.
    Kita duwe macem-macem gaya sing dipilih. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal seneng menehi rincian lan layanan marang sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •