Warta

  • Lockdown menehi inspirasi petualangan game kasunyatan virtual ing Newbury Greenham Business Park

    VENUE VR minangka mesin arcade kasunyatan virtual anyar sing ana ing Greenham Business Park. Dibukak ing wiwitan Oktober lan saiki nawakake sesi rasa kanggo simulator lan penggemar VR. Perusahaan anyar iki minangka puncak programmer komputer Matthew McMahon saka Newbury, sing mutusake ...
    Waca liyane
  • Ubin Tembok Keramik 200 × 200

    Tile minangka pilihan sing paling populer kanggo tembok lan jedhing jedhing, lan bisa nggawa warna, pola, tekstur, tampilan alami lan uga pesona. Pandhuan kanggo milih kothak jedhing bakal mesthekake sampeyan milih jubin paling apik kanggo papan sampeyan Yen sampeyan kudu ngerti cara milih kothak jedhing kanggo bathroo ...
    Waca liyane
  • Renovasi jedhing sing duwe omah ing Hebei Yanjin

    Kiriman iki disponsori lan disumbang dening mitra merek patch. Pandangan sing ditulis ing artikel iki yaiku panganggit. Apa sampeyan mikir nganyari kamar mandhi omah Massachusetts? Sadurunge miwiti njupuk keputusan babagan renovasi, coba coba tambah sawetara kanca lingkungan ...
    Waca liyane
  • Statistik pangembangan pasar keramik global ing taun 2020, peluang anyar, prospek kompetisi lan analisis COVID-19 ing taun 2026

    "Pengaruh Covid-19 ing industri riset laporan keramik, 2020 ″ wis ditambahake ing produk nxtgenreports.com. Laporan 2020 Tiles minangka dokumen riset sing ngemot data lengkap sing bisa digunakake kanggo promosi lan mbantu ngevaluasi kabeh aspek bisnis kothak ...
    Waca liyane
  • Pasar jubin global lan lantai global 2020-2025 ngramal momentum tuwuh, prospek regional

    Ing wis nambahake panelitian rinci babagan "pasar jubin lan tembok tembok", nyathet saben driver pasar kanthi rinci, lan nganakake analisis kompleks bisnis vertikal. Riset "pasar jubin lan tembok iki" bakal mbantu golek kesempatan bisnis anyar lan nyetel ...
    Waca liyane
  • Kulit lan ubin sing paling ayu, sing bisa diupdate kanthi cepet

    Kothak grafis saiki duwe papan ing pawon lan jedhing. Nanging, kanggo jedhing khas 5 × 8 kaki, biaya rata-rata bahan jubin lan instalasi antara US $ 1.000 nganti US $ 1.500, mula nganyarke jubin kanthi ubin dekoratif sing apik bisa nyuda anggaran renovasi sampeyan. Saiki, yo ...
    Waca liyane
  • Fabbrica Marmi e Graniti ngluncurake limang jubin efek marmer dezeen-logo dezeen-logo

    Promosi Dezeen: Brand Italia Fabbrica Marmi e Graniti (FMG) ngluncurake limang ubin sing katon marmer, sing digunakake kanggo nutupi permukaan interior lan mebel. Kothak keramik minangka bagean saka seri Maxon FG saka stoneware keramik format gedhe, sing khusus digunakake kanggo ...
    Waca liyane
  • 43 barang sing murah lan cerdas sing bakal nggawe sampeyan seneng omah

    Nalika mbuwang wektu luwih akeh ing njero omah, sampeyan bisa uga pengin nyegerake ruangan kanthi sithik. Priksa manawa omah sampeyan krasa anget lan ngundang, utamane kanggo sampeyan, mesthi penting. (Sawise kabeh, sampeyan pancen akeh wektu ing kene.) Sampeyan bisa miwiti nambah omah kanthi tuku ...
    Waca liyane
  • Ing njero crita dekorasi Omah Putih Obama

    Ana klien impen, banjur kulawarga cilik, Michael S. Smith nulungi dheweke mapan ing 1600 Pennsylvania Avenue ing taun 2009. Dheweke minangka desainer interior senior. Dheweke nggunakake serangkaian koneksi lan flash kanggo nampa wawancara kanggo ngrancang Omah Putih Obama. Kismet. Nanging, dheweke ora resmi ...
    Waca liyane
  • Ubin Keramik Tubelined

    Lukas mangsuli pitakonane para pamaca babagan desain lan gaya urip saben minggu. Kirimake email ing lukeedward.hall@ft.com lan tindakake ing Instagram @lukeedwardhall Aku miwiti kothak kanggo nganyari jedhing. Pilihanipun pancen akeh, nanging aku cenderung kendel. Kamare sithik, dadi ora gelem ...
    Waca liyane
  • Moody's: Amarga COVID-19, owah-owahan rantai pasokan nyebabake biaya rumah sakit saya tambah

    Gabung saka tanggal 9 nganti 11 November kanggo ngerti kepiye telemedisin wis ngowahi pangiriman layanan medis lan ing mangsa ngarep Moody ujar manawa sistem rumah sakit ora mung kudu mbayar biaya sing luwih dhuwur kanggo peralatan proteksi pribadi lan pasokan medis liyane, nanging uga biaya sing luwih dhuwur kanggo konstitusi publik. ..
    Waca liyane
  • Gawe hadiah unik lan kenangan mulia ing Robbins 'Crafter's HeART

    Ibu lan putri, nggoleki pasangan sing urip bebarengan, acara penggalangan dana sekolah, pesta ulang taun bocah, klumpukan kulawarga, lan uga shower penganten; pancen, sapa wae sing golek kesenengan, nggawe gawenan tangan, hadiah khas lan oleh-oleh. Crafter's HeArt Studio ing Binz. Dheweke ditinggalake migunani ...
    Waca liyane