Ubin Seni Dekorasi Keramik Handpainted

Katrangan singkat:


  • Ukuran: 11x14 inci (28x35cm)
  • Bobot: 1,54kg / pc
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Spesifikasi:

    1. Kothak keramik sing apik 
    2. Multi ukuran, macem-macem desain 
    3. Kualitas apik, rega kompetitif 
    4. MOQ: 50 pcs kanggo siji desain 
    5. Wektu timbal: 35 dina 
    6. OEM bisa ditampa
    Nggawe serep

    fdgs (1)

    Kriya kasebut dicet kanthi tangan ing kothak kanthi potlot alus banjur dicet tangan banjur dipecat ing suhu sing dhuwur banget kanggo njamin kualitas paling dhuwur lan warna kanthi tekstur lan luwih cerah tinimbang mekanisme kasebut.
    Produk kami nggawa keanggunan lan gaya sing tiada tandingan kanggo lingkungan urip lan ruang kantor kanggo nggawe urip sing luwih ayu. Kanthi produk Mode, sampeyan bakal nemokake ide lan inspirasi kanggo nghias lan nglipur kanthi apik.
    Desain pelanggan disambut.

    fdgs (2)

    Gambar keramik / ubin keramik tangan minangka kerajinan tangan keramik.
    Proses produksi minangka proyek biaya tenaga kerja kanthi faktor seni lan teknologi sing jero.

    Proses produksi utama

    fdgs (3)

    Gambar keramik / tangan sing dicet Tangan iki kagolong seni rakyat Tionghoa kanthi sejarah luwih saka sewu limang atus taun.
    Iki digunakake minangka dekorasi omah minangka tembok gantung. Iki minangka hadiah utawa souvenir sing apik.
     

    Kemasan & Kiriman

    Pelabuhan FOB: Tianjin, Shanghai
    Wektu timbal: udakara 30 dina
    Kemasan: nampan busa, kothak hadiah njero, karton hard, palet…
     

    Informasi komersial

    1) Katemtuan Bisnis: EXW, FOB utawa CIF
    2) Katemtuan Pembayaran: Setoran 30-100%, TT, West Union, L / C Ora bisa dibatalake utawa negosiasi.
    3) Mode transportasi: nganggo kapal, liwat pesawat utawa ekspres
    4) Kita nyedhiyakake saran profesional kanggo saben proses logistik.
    Kita duwe pengalaman profesional luwih saka 19 taun minangka pabrikan ubin keramik sing digawe tangan. Kita nggawe kothak pengepakan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap. Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, kasedhiya sampel gratis. Produk kita didol menyang Amerika Serikat, Eropa, India, Jepang, Malaysia, Thailand lan akeh negara liyane ing jagad iki. Yen sampeyan duwe desain dhewe, kirim gambar menyang kita, kita bisa nggawe conto kanggo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •