Magnet Kulkas

Katrangan singkat:


  • Ukuran: 6 * 6cm
  • MOQ: 200 pcs kanggo siji desain
  • Wektu timbal: 20-35 dina
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Kita duwe desain sing beda kanggo milih. Kita uga bisa nglukis desain sampeyan ing kothak. Lan layanan OEM kasedhiya.

    Magnetik ing mburine bisa dipasang ing permukaan ferrous lan papan magnetik. Kayadene lawang lemari es sikat logam, rak-rak besi, tutup hood, oven, lemari arsip kantor, lawang keamanan, papan tulis magnetik, papan tulis magnetik, papan gambar bocah magnetik, lsp. Bisa digunakake kanggo nyedhot foto, cathetan lengket, kuitansi, lsp.
    Ora bisa diserap ing lawang lemari es kaca sing wadi, lawang kayu, tembok, kaca.
    Bahan keramik ora tahan rontog, priksa manawa ditangani kanthi lembut, aja gesek bolak-balik ing kulkas kanggo ngindhari goresan. Fungsi utama kanggo dekorasi omah, ora kanggo dolanan bocah.

    edg dsad

    Spesifikasi

    1. Ukuran: 6 * 6cm
    2. Keramik + Magnet
    3. Rega sing wajar karo kualitas tinggi 
    4. MOQ: 200 pcs kanggo siji desain
    5. Wektu timbal: 20-35 dina

    Lamaran

    fsfdf

    Magnetik kita dicet kanthi warna pelangi sing padhang , Tambah warna sing apik ing kulkas utawa lemari arsip kanthi magnet sing unik banget!
    1. Serbaguna - Gunakake magnet anyar sing tekane anyar ing permukaan logam utawa magnetik, kayata papan magnetik, asrama, peta, lemari es, AC, loker, mesin cuci, papan mbusak magnetik, file kantor besi lan liya-liyane, lan uga bisa uga foto klip.
    2. Dekorasi - Pola kreatif, warna sing cerah, nambah kaendahan ing dekorasi sampeyan.
    3. Desain jubin gawenan tangan sing beda-beda, kayata negara, kidul kulon, klasik, romantis, Victoria, samudra, kewan, manuk, kembang, jamu, lan liya-liyane. Kita uga bisa nggawe lan ngrancang miturut gambar lan panjaluk sampeyan.
    4. Kabeh tangan dicet dening staf profesional.
    5. Panggunaan: Cocog karo dekorasi interior ing macem-macem papan.  
    Pentingake kepribadian.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •