Kothak Bingkai

  • Framed Tiles

    Kothak Bingkai

    Spesifikasi 1. Ubin keramik sing apik 2. Ukuran akeh, macem-macem desain 3. Rega sing wajar karo kualitas tinggi 4. MOQ: 60 pcs kanggo siji desain 5. Wektu pimpinan: 20-35 dina Kita duwe akeh desain sing dipilih. Hubungi kita yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kothak kita. Kothak kita kabeh digawe saka tangan. Tuku kothak iki kanthi pigura supaya gampang digantung! Iki bakal dadi hadiah sing cocog kanggo kekasih seni, pamilik bar, kanca, anggota kulawarga, utawa simpen dhewe! Mural iki bakal ndadekake tambahan bar, restoran ...