FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Opo iki

Iki minangka dekorasi omah keramik sing digunakake minangka tembok gantung utawa ornamen meja.

Ana gunane liyane?

Bisa digunakake minangka hadiah utawa oleh-oleh.

Apa hadiah Natal?

Ya, iku uga hadiah Natal. Kita bisa ngrancang hadiah Natal khusus miturut panjaluk tartamtu.

Apa sampeyan bisa ngasilake desain khusus?

Ya, kita bisa. Sejatine, desain khusus minangka panyedhiya utama kanggo kita.

Kepiye wektu produksi kanggo sampel?

7-10 dina sawise konfirmasi desain.

Kepiye wektu produksi kanggo pesen?

20-35 dina miturut jumlah pesanan sing nyata?

Apa syarat pembayaran sampeyan sing asring digunakake?

1) TT 2) Western Union 3) LC sing ora bisa dibalekake

Apa port FOB?

Pelabuhan Tianjin utawa bisa dirembug.

Pengin kerja sama kita?