Kerajinan Dekorasi

  • Handpainted Ceramic Decorative Art Tile

    Ubin Seni Dekorasi Keramik Handpainted

    Spesifikasi: 1. Kothak keramik sing apik 2. Ukuran akeh, macem-macem desain 3. Kualitas apik, rega sing kompetitif 4. MOQ: 50 pcs kanggo siji desain 5. Wektu timbal: 35 dina 6. OEM bisa ditampa Backing Karya kasebut dicet kanthi tangan ing kothak kanthi potlot alus banjur dicet tangan banjur dipecat ing suhu sing dhuwur banget kanggo njamin kualitas paling dhuwur lan luwih tekstur lan warnane luwih cerah tinimbang mekanisme. Produk kami nggawa keanggunan lan gaya sing padha karo lingkungan urip lan ruang kantor ...
  • Handpainted Ceramic Decorative Art Tile

    Ubin Seni Dekorasi Keramik Handpainted

    Spesifikasi: 1. Kothak keramik sing apik 2. Ukuran akeh, macem-macem desain 3. Kualitas apik, rega sing kompetitif 4. MOQ: 50 pcs kanggo siji desain 5. Wektu timbal: 35 dina 6. OEM bisa ditampa Backing Karya kasebut dicet kanthi tangan ing kothak kanthi potlot alus banjur dicet tangan banjur dipecat ing suhu sing dhuwur banget kanggo njamin kualitas paling dhuwur lan luwih tekstur lan warnane luwih cerah tinimbang mekanisme. Produk kami nggawa keanggunan lan gaya sing padha karo lingkungan urip lan ruang kantor ...
  • Handpainted Ceramic Decorative Art Tile

    Ubin Seni Dekorasi Keramik Handpainted

    Dekorasi meja ubin kita kabeh gawenan tangan nggunakake metodologi keramik lan karya desain sing digawe maju saka zenith budaya kekaisaran Tiongkok, kothak tembikar mengkilap digawe dadi seni khusus. Dheweke nggawa keanggunan lan gaya sing tiada tandingan kanggo lingkungan urip lan ruang kantor kanggo nggawe urip sing luwih ayu. Kanthi produk Mode, sampeyan bakal nemokake ide lan inspirasi kanggo nghias lan nglipur kanthi apik. Fitur 1. Tangan dicet, kaca lan kiln murub dekorasi keramik ...
  • Handpainted Ceramic Decorative Art Tile

    Ubin Seni Dekorasi Keramik Handpainted

    Dekorasi meja ubin kita kabeh gawenan tangan nggunakake metodologi keramik lan karya desain sing digawe maju saka zenith budaya kekaisaran Tiongkok, kothak tembikar mengkilap digawe dadi seni khusus. Dheweke nggawa keanggunan lan gaya sing tiada tandingan kanggo lingkungan urip lan ruang kantor kanggo nggawe urip sing luwih ayu. Kanthi produk Mode, sampeyan bakal nemokake ide lan inspirasi kanggo nghias lan nglipur kanthi apik. Fitur 1. Tangan dicet, kaca lan kiln murub dekorasi keramik ...
  • Framed Tiles

    Kothak Bingkai

    Spesifikasi 1. Ubin keramik sing apik 2. Ukuran akeh, macem-macem desain 3. Rega sing wajar karo kualitas tinggi 4. MOQ: 60 pcs kanggo siji desain 5. Wektu pimpinan: 20-35 dina Kita duwe akeh desain sing dipilih. Hubungi kita yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kothak kita. Kothak kita kabeh digawe saka tangan. Tuku kothak iki kanthi pigura supaya gampang digantung! Iki bakal dadi hadiah sing cocog kanggo kekasih seni, pamilik bar, kanca, anggota kulawarga, utawa simpen dhewe! Mural iki bakal ndadekake tambahan bar, restoran ...
  • Fridge Magnet

    Magnet Kulkas

    Kita duwe desain sing beda kanggo milih. Kita uga bisa nglukis desain sampeyan ing kothak. Lan layanan OEM kasedhiya. Magnetik ing mburine bisa dipasang ing permukaan ferrous lan papan magnetik. Kayadene lawang lemari es sikat logam, rak-rak besi, tutup hood, oven, lemari arsip kantor, lawang keamanan, papan tulis magnetik, papan putih magnetik, papan gambar bocah magnetik, lsp dadi adsorbed ing tempered g ...
  • Fridge Magnet

    Magnet Kulkas

    Kita duwe desain sing beda kanggo milih. Kita uga bisa nglukis desain sampeyan ing kothak. Lan layanan OEM kasedhiya. Magnetik ing mburine bisa dipasang ing permukaan ferrous lan papan magnetik. Kayadene lawang lemari es sikat logam, rak-rak besi, tutup hood, oven, lemari arsip kantor, lawang keamanan, papan tulis magnetik, papan putih magnetik, papan gambar bocah magnetik, lsp dadi adsorbed ing tempered g ...
  • Ceramic Coster Tile 4×4

    Ubin Keramik 4x4

    Pawon gawenan tangan kita minangka komplemen sing sampurna kanggo panyebaran panganan sampeyan. Dirancang kanggo nglindhungi meja lan ditarik kanthi murni kanthi tangan lan luwih tekstur lan luwih padhang tinimbang mekanisme kasebut. Pesisir kita bakal dadi hadiah khusus lan unik kanggo tata-tata rumah tangga, ulang taun, lan perayaan liyane… utawa mung kanggo nuduhake manawa sampeyan peduli karo wong sing dikasihi! Sampeyan bisa digunakake minangka coaster teh, klambi pesta, dekorasi meja… Iki bakal dirancang mung kanggo sampeyan! Proses produksi utama Kabeh ...