Hubungi Kita

HEBEI YANJIN IMP EXP Co., Ltd.

Alamat

NO. 402 ROOT HEPING WEST, SHIJIAZHUANG, PROVINSI HEBEI, CHINA

Telpon

0086-13933857093

0086- (0) 311-87810246

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita