Coaster

  • Ceramic Coster Tile 4×4

    Ubin Keramik 4x4

    Pawon gawenan tangan kita minangka komplemen sing sampurna kanggo panyebaran panganan sampeyan. Dirancang kanggo nglindhungi meja lan ditarik kanthi murni kanthi tangan lan luwih tekstur lan luwih padhang tinimbang mekanisme kasebut. Pesisir kita bakal dadi hadiah khusus lan unik kanggo tata-tata rumah tangga, ulang taun, lan perayaan liyane… utawa mung kanggo nuduhake manawa sampeyan peduli karo wong sing dikasihi! Sampeyan bisa digunakake minangka coaster teh, klambi pesta, dekorasi meja… Iki bakal dirancang mung kanggo sampeyan! Proses produksi utama Kabeh ...