Babagan Kita

——  Babagan Kita ——

About-Us1

Sapa kita

Hebei Yanjin Import and Export Co., Ltd. minangka perusahaan sing ngasilake, ngrancang lan adol kerajinan ubin keramik sing dicet kanthi tangan. Wis sejarah luwih saka 19 taun. Produk kasebut kalebu macem-macem jinis produk kayata ubin, kerajinan tangan lan ornamen. Produk kita didol menyang Amerika Serikat, Eropa, India, Jepang, Malaysia, Thailand lan akeh negara liyane ing donya, lan uga duwe kaluwihan ing pasar dekorasi domestik.

Apa kothak sing dicet tangan?

Kothak sing dicet kanthi tangan uga diarani kothak tricolor utawa ubin dekoratif. Jeneng kasebut asale saka kerajinan Tri Warna saka Dinasti Tang. Proses produksi rumit banget. Kerajinan nggambar, nyetel garis lan glasur kabeh digunakake kanthi tangan. Kothak keramik jinis iki minangka jenis kerajinan keramik seni, sekaligus minangka dekorasi omah sing khas banget. Pola sing luwih disesuaikan kanggo pelanggan, bisa digunakake minangka hadiah bisnis, dekorasi omah, souvenir turis, lsp.

Kothak jinis iki bisa digunakake kanggo panggone geni, jedhing, pawon, ruang tamu lan liya-liyane.

 

Jinis Bisnis Produsen / Pabrik, Perusahaan Perdagangan
Jinis Kepemilikan Perusahaan Winates
Fungsi minangka Dekorasi utawa Hadiah ing Omah
(1) Bahan bangunan (ubin tembok)
(2) Dekorasi meja
(3) Gantung tembok
(4) Barang sing dibingkai
(5) Magnet kulkas
(6) Coaster & tikar
...
Materi Keramik
Jinis Cat Tangan dicet (gawenan tangan)
 Ukuran sing kasedhiya 6x6cm
15.2x15.2cm (6 "x6")
15.2x7.6cm (6 "x3")
20x20cm (8 "x8")
20x30cm (8 "x12")
30x30cm (12 "x12")
28x35cm (11 "x14")
40x40cm (16 "x16")
40x60cm (16 "x24")
...
Kasedhiyan OEM / ODM Nggih

Kita gelem nggawe hubungan bisnis karo pelanggan ing saindenging jagad.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa pitakon, wenehana ngirim email kanthi luwih cepet. Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa. Yen ana sing bisa mbantu, aja ragu-ragu ngubungi.

—— Pameran ——

About-Us1

About-Us1

About-Us1