Kothak 6 * 6 inci

  • Handmade Ceramic Wall Tiles 6×6

    Ubin Tembok Keramik gawenan tangan 6 × 6

    Kothak tembok kita nggunakake metodologi keramik lan karya desain sing digawa maju saka zenith budaya kekaisaran Tiongkok, kothak tembikar mengkilap digawe dadi karya seni khusus. Kothak tembok saiki wis digunakake ing pirang-pirang panggonan, kayata tungku geni, kamar mandi, pawon, kolam renang lan ruang tamu. Dheweke minangka hiasan seni sing cocog kanggo omah lan kantor sampeyan. Deskripsi Produk Detil Amarga sifat sing dicet ing tangan, ora umum yen nemokake cacat, crackling, utawa ...