Babagan Perusahaan

20 taun fokus ing produksi lan adol ubin lantai

Hebei Yanjin Import and Export Co., Ltd. minangka perusahaan sing ngasilake, ngrancang lan adol kerajinan ubin keramik sing dicet kanthi tangan. Wis sejarah luwih saka sepuluh taun. Produk kasebut kalebu macem-macem jinis produk kayata ubin, kerajinan tangan lan ornamen. Produk kita didol menyang Amerika Serikat, Eropa, India, Jepang, Malaysia, Thailand lan akeh negara liyane ing donya, lan uga duwe kaluwihan ing pasar dekorasi domestik.

Kothak jinis iki bisa digunakake kanggo panggone geni, jedhing, pawon, ruang tamu lan liya-liyane.
Kita gelem nggawe hubungan bisnis karo pelanggan ing saindenging jagad.

  • coaster
  • IMG_20170423_130528
  • About-Us1